Välj en sida

Dags att bygga uterum?

Går du i tankarna om att bygga ett snyggt, användbart och helt älskvärt uterum? Profil Montage i Göteborg erbjuder uterum tillverkade av högsta kvalitét, byggda av proffs, perfekt för vårt tuffa skandinaviska klimat. Du behöver alltså inte välja framöver om du vill sitta ute eller i ditt fina uterum, för hädanefter kan du få bägge delar med våra flexibla terrasstak.

Flexibilitet som får dig att jubla

Tidigare har du säkert många gånger tänkt om det är värt att duka upp för middag ute i trädgården eller inte. Kommer det börja regna om 10 minuter? Det är tankar du aldrig mer behöver ha om du väljer att bygga ett schysst uterum. Våra uterum finns i många olika varianter och samtliga har en flexibel utformning, för ett flexibelt användande. Du väljer precis när du släppa in en massa sol, sitta i skuggan, ta skydd från regn och vind, med endast ett enkelt knapptryck kan du både öppna och stänga tak och väggar och skapa dig den miljö som passar för stunden.

Maxa din sommar, höst, vinter och vår

Istället för att bygga ut huset som ett jätteprojekt kan du på ett enkelt och smidigt sätt bygga ett snyggt uterum, perfekt som extrarum dessutom. Du kan även välja att skapa ditt helt egna fristående uterum i trädgården, på uteserveringen eller kanske som ett poolhus eller relaxhus vid husets badbalja/pool. Oavsett vad du väljer så kan vi måttanpassa allt efter dina önskemål, såklart gäller det även färg och vårt utförande. Allting går att få exakt enligt dina önskemål.

Småfinesser som gör mycket

När du ska välja smådetaljer och utrustning kan det kännas som man är i en djungel. Svårt att hitta rätt. Fråga gärna vår personal på Profil Montage i Göteborg om tips och råd, vad som passar bäst i just ditt uterum sett ur både användande och design. Du kanske inte har tänkt på det finns flera häftiga saker att sätta in, så som integrerad dimbar LED-belysning i taket, infravärme, glasblad, högtalare, skjutbara partier etc.