Välj en sida

Elpanna för kontinuerlig värme

Det är ju härligt komma hem till huset med en välfungerande elpanna och känna lagom värme, det är vi alla nog överens om. I vårt hushåll har vi alltid varit oerhört miljömedvetna och inte i något jättestort energibehov. Vårt lilla energibehov är en av många anledningar till varför valde vi en mindre elpanna som källa till värme i huset. Att minska behovet av el är något vi tycker fler borde göra, vissa kan minska den mer, vissa kan minska den mindre men alla kan göra något.

Vi rekommenderar CTC

Den experthjälp och profession vi upplevt från dag 1 hos CTC är få förunnad. Här fick vi personlig service där vår rådgivare frågade oss allt gällande särskilda önskemål och behov. Vi berättade vikten av att vi ville vara så miljövänliga som möjligt och då plockade han fram en elpanna som bästa lösning gällande både prisvärd och smart värme till vårt hushåll.

Installatörer med kunskap och erfarenhet

Vi alla vet nog att ström och vatten tillsammans inte är någonting att leka med. När vi skulle få vår elpanna installerad för att få igång varmvatten och värme bad vi direkt om professionell hjälp. CTC hjälpte oss att på ett tryggt och säkert sätt komma igång och sedan dess har både panna och pump fungerat prickfritt. Valet att ta hjälp av en installatör var givet för oss enda från början, de förödande konsekvenser som kan bli till vid en felinstallation inte är värda att riskera.

Självklart val med elpanna för värme i huset

När vi väl läst på om de olika värmekällor och värmepumpar som finns så var vårt val inte särskilt svårt tillslut. Vårt val föll som sagt på en elpanna från CTC som försett oss med lagom mängd värme i flera år nu. Med handen på hjärtat har det varit en av våra bästa investeringar hittills under våra år i huset.