Välj en sida

Trappräcken Gunnars Glas

Om du önskar dig unika trappräcken i ditt hem där varje detalj är någonting alldeles extra ska du ta hjälp av Gunnars Glas för att uppnå dina önskemål. Vare sig du bor i ett klassiskt hem eller ett supermodernt hem så kan Gunnars Glas skräddarsy trappräcken efter dina önskningar. En stilren och helt fantastisk inredningsdetalj som på ett enkelt sätt ger hela ditt hem ett stort och elegant lyft.

 

Snygg inredningsdetalj

Det är stor skillnad på marknadens olika trappräcken idag, Gunnars Glas jobbar både med synlighet och kvalitét. Med synlighet och kvalitét menar vi att våra snygga modeller på Gunnars Glas trappräcken är en perfekt inredningsdetalj i ditt hem samtidigt som de håller högsta klass. Många gånger ger det ditt hem ett stort lyft och inger en känsla av sammanhang och elegans.

 

Maximera ditt hem

Gunnars Glas erbjuder trappräcken för både inomhusbruk och utomhusbruk. Vi löser eleganta och maffiga räcken till både balkonger, terrasser och trappor. Gunnar Glas erbjuder bland annat trappräcken i glas som är utan stolpar, det ger dig maximal utsikt från din balkong och det uppskattas såklart av många. Vi erbjuder även vanliga räcken utan stolpar, vilket kan vara väldigt elegant i ett hem i både en klassisk och modern miljö.

Unika lösningar

Vi på Gunnar Glas har lång erfarenhet inom branschen och kommer gärna med tips och råd för att uppfylla dina drömmar kring eleganta trappräcken i ditt hem. Genom hela processen från dina första idéer kring räcke till val och montering finns vi vid din sida. Gunnars Glas erbjuder dig skräddarsydda beställningar på trappräcken så du kan på ett helt unikt hem med ett räcke baserat på dina drömmar och hemmets karaktär.

Gunnars Glas erbjuder personlig rådgivning av trappräcken

Varmt välkommen att höra av dig till oss ifall du har några funderingar kring räcken. Vi ger dig professionella tips som förhoppningsvis hjälper dig en bra bit på vägen.