Välj en sida

garageportar för uterum

Mölnlycke Fönster är din personliga expert på garageportar i Göteborg. Efter många år inom branschen har vi precis den erfarenheten och kunskapen som krävs för att möta marknadens höga krav vad gäller både säkerhet, tillförlitlighet, användbarhet och isolering. Med andra ord så tillhandahåller du garageportar av allra högsta kvalitet hos oss, ditt självklara val i Göteborg.

 

Många fördelar

Modellen vi tillhandahåller är takskjutsportar. De finns mängder av fördelar med den här varianten oavsett om den används som port i ett garage, på en parkering eller till ett fritidshus. En annan fördel är att våra garageportar drivs med hjälp av en elmotor. Du kan helt enkelt öppna och stänga porten med hjälp av en liten dosa, perfekt för dig som bor i ett regnigt och ruskigt Göteborg. Våra produkter genomgår ett testprotokoll där de för allas säkerhet följer alla EU-direktiven som finns.

 

Investera i hållbarhet och kvalité

Hos Mölnlycke Fönster i Göteborg säljs endast garageportar som håller i längden. Vår största fokus ligger på kvalité och säkerhet. För oss är det viktigt att du själv känner att våra portar kommer hålla under en längre tid och vi är väldigt måna om att du ska bli 100% nöjd med ditt köp hos oss.

 

Skräddarsydda lösningar åt både företag och privatpersoner

Vi vill alltid möta våra kunders önskemål och behov på allra bästa sätt. För oss handlar det om att leverera 100% under hela kundens besök hos oss. Utöver de klassiska och traditionella garageportar vi säljer i Göteborg kan vi erbjuda våra kunder industriportar och andra skräddarsydda varianter. Tillverkningsprocessen sker utefter kunders behov, alltifrån specifika mått till att klara tuffare påfrestningar eller ett mer frekvent användande.

 

Kontakta oss för att köpa prisvärda garageportar i Göteborg

Vi vill vara det bästa alternativet för dig som är på jakt efter garageportar i Göteborg. Med kvalitet, komfort, användbarhet och säkerhet i fokus hoppas vi att alla våra kunder känner sig trygga med att handla hos oss.